Utskrift

Har du vokst opp i en familie med rusproblemer?

Skrevet av LBS. i kategorien LBS

Kompasset%20bilde.jpg

Kompasset Trondheim tilbyr terapi, rådgiving og undervisning for unge mellom 14 – 35 år som har foreldre med alkoholproblemer.

Hvis du har vokst opp i en familie med alkoholproblemer, kan du føle deg alene og usikker i forhold til andre mennesker. Mange i den situasjon vil ha det slik. Andre typiske problemer kan være: at du er usikker på hvordan andre oppfatter deg, at du glemmer dine egne behov, at du er for kritisk mot deg selv, at det er vanskelig å si fra, at livet føles komplisert, at du har vanskelig for å utvikle nære forhold til andre, at du føler deg ensom, at du har dårlig selvtillit, vansker med å takle den som ruser seg.

Kjenner du deg igjen? Da trenger du hjelp til å komme deg videre. Mange som har hatt det slik som deg har fått det bedre. Du kan også få det bedre, hvis du bestemmer deg for å ta imot hjelp. Du kan være anonym, og hjelpen kan være: Individuell terapi og rådgivning, gruppeterapi, familiesamtaler, temakvelder.

Ved å klikke på denne linja kan du lese Uke-Adressas reportasje om Kompasset 7. juli 2012

Kompasset Trondheim tilbyr terapi, rådgivning og undervisning til unge mellom 14-35 år som har foreldre med alkoholproblemer eller andre rusproblemer. Vi hjelper både hvis det er misbruk i familien, eller om det har vært. Det er vanlig å ta med seg problemene selv om man har flyttet hjemmefra, eller om far eller mor er død av misbruket. I alkoholfamilien er det misbrukeren – i hele tatt de voksne – som stjeler oppmerksomheten. Men hos Kompasset handler det om deg og ditt liv. Om hva du ønsker å forandre for å komme videre. Vi gir hjelp og ro til å komme videre med ditt liv.

Terapien i Kompasset Trondheim kan handle om: å arbeid med seg selv, å bli bedre kjent med seg selv, å bli flinkere til å sette ord på egne følelser, å bry seg mere om seg selv, å oppnå handlekraft, å lære akseptere problemer, å bli inspirert til å se nye og andre muligheter, å få hjelp til å takle den som ruser seg.

kompasset.jpg

Disse to er våre medarbeidere på Kompasset. f.v.  Ingvil Øyestad Løvik  og Bodil Lien.

Slik kommer du i gang

Vi som arbeider i Kompasset Trondheim er erfarne terapeuter. Ring og ta en prat med oss, hvis du er nysgjerrig og vil vite mer. Du behøver ikke si navnet ditt. Vi vil gjerne svare på dine spørsmål, men hvis du først vil studere oss på avstand, kan du klikke deg inn på vår

hjemmeside: www.kompasset.org

Tilbudet er gratis og du trenger ikke henvisning.

Kompasset finnes i flere norske byer. TV-aksjonen i 2008 har vært med på å gjøre dette viktige Blå Kors-arbeidet mulig.

Kontaktopplysninger:                  

Kompasset Trondheim          
Nordregt. 6
5 etg.
7048 Trondheim
Telefon: 47 45 78 92

E-post: ingvil@kompasset.org