Utskrift

Lørdag møtes vi i sentrum!

Skrevet av Tor-Steinar Jorem. i kategorien Aktuelt

c_633_366_16777215_00___images_Diverse_lade.jpg

Etter to måneder med ski og fjellsko har Tidgiveraksjonen endelig nådd det flotteste målet på hele turen fra Nordkapp til Lindesnes. De er i Trondheim!!

I dag var det den største Blå Kors-virksomheten nord for Dovre, Lade Behandlingssenter, som fikk hilse på de to Tidgiver-ambassadørene våre, Eirin Toppen og Maria Erichsen.

I løpet av turen fra nord til sør er det to innom det de måtte treffe på av Blå Kors-aktiviteter. De får hilse på Blå Kors og Blå Kors får hilse på dem. På Lade fikk de spise lunsj sammen med ansatte fra både LBS og fra de andre Blå Kors-virksomheten i distriktet vårt.

Jentene fikk fortelle om sin tur, mens LBS-ansatte fortalte om den allsidige virksomheten Bå Kors har i den flotteste byen jentene er innom på turen sin...

c_633_366_16777215_00___images_Diverse_tidgiverb.jpg

 

 

Lørdag 11. juni mellom klokka 11.00 og 13.00

 

Midt i Trondheim sentrum. Nærmere bestemt krysset mellom gågatene Thomas Angels gate og Nordre gate. En strålende anledning til å presentere alt av Blå Kors-aktiviteter i Trøndelag.

De to jentene starter sjarmøretappen (se illustrasjonen over) på selveste Kristiansten Festning klokka 10.00. Derfra går de via Bakklandet, over Bybrua, bortom Nidarosdomen og ned i de to gågatene. Og når de starter på denne etappen håper de å få mange ansatte og brukere fra virksomhetene våre med seg.

TIDGIVER er som kjent en nasjonal Blå Kors-kampanje som altså starta på Nordkapp på 1. april, og i sentrum for aksjonen; friluftslivstudentene Eirin Toppen og Maria Erichsen som går fra nord til sør – hele Norge på langs! De har gått og gått, og de skal fortsette å gå enda noen uker før Lindesnes dukker opp foran dem ca. 1. august.

Men altså Trondheim sentrum lørdag 11. juni. To timer hvor Blå Kors kommer til å vises i trønderhovedstaden.

Fra scenen kommer Jørn Hoel (trenger neppe noen bredere presentasjon enn at vi skriver navnet hans…) til å både vises og høres. Han har i det siste vært med på flere aktiviteter i regi av Blå Kors Norge. Virksomhetene våre kommer til å presentere seg, og rundt scenen vil Blå Kors i Midt Norge stille opp med flere stands.

OG...., det skal grilles, det skal rett og slett grilles mye. Jørn Hoel skal ta med seg en av sine superkokker, og på menyen står grilla laks med diverse godt tilbehør.

Mange av de som jobber i Blå Kors kommer nok til å få konkrete oppdrag denne dagen. Men det er også ønskelig at flest mulig med en eller annen tilknytning til Blå Kors tar turen til sentrum.

Mandag kan du lese mer om besøket i Trondheim samt se bilder fra arrangementet i sentrum.

 

Frivillighet handler om å gi tid til hverandre. Derfor TIDGIVER!
Og vi er på jakt etter TIDGIVERE! Les derfor mer jaktstoff på tidgiver.no