Utskrift

LBS i ny Blå Kors-film

Skrevet av Tor-Steinar Jorem. i kategorien Aktuelt

Bl%20Kors%20filmen%202.jpg

Ta en kikk på den nye Blå Kors-filmen. Da vil du oppdage at Blå Kors-virksomheten i Trøndelag får en hedersplass!

Det var  for en måned siden at enmanns-filmteamet fra filmselskapet Applaus var i aksjon med kamera og mikrofon på LBS.  Harald Herland er produsent, regissør, fotograf og daglig leder i Applaus, og altså hyra inn for å filme hverdagen i Blå Kors.

Klikk HER og se hele filmen.

Vi anbefaler selvsagt å se HELE filmen. Men er du spesielt interessert i det som skjer på Barnas Stasjon, Kompasset og Lade Behandlingssenter, spoler du deg fram til 3,05 minutter ut i filmen. Og når trondheimsbiten er ferdig presentert kan du spole videre til 7,50 minutter for å sjekke hvordan naboen vår i Stjørdal, Aglo Opplæringssenter, blir presentert.

Da møter du blant annet:

•    Frivillige medhjelpere på Barnas Stasjon i Olav Tryggvassons gate.
•    Ansatte og brukere på Kompasset i Nordre gate
•    Ansatte og pasienter på Lade Behandlingssenter
•    Elever og lærere på Aglo vgs.

Ellers i filmen får vi små glimt fra virskomheten i resten av landet vårt. Et spennende bilde av en organisasjon som favner særdeles bredt.

Dette er altså en litt lengre film som viser nesten hele Blå Kors på nært hold (vi har nemlig enda mer å by på). I tillegg  skal det også lages fire korte filmsnutter som til sammen skal gi et bilde av det frivillige Blå Kors. Disse skal først og fremst skildre det frivillige Blå Kors-arbeidet. Fra de ulike tilbudene til rusmisbrukere, via Barnas Stasjon og til ettervernstilbudet Steg for Steg. Disse filmsnuttene vil blant annet bli brukt på Blå Kors sine hjemmesider som et rekrutteringstiltak av frivillige.

Vil du se mer av Blå Kors-arbeidet kan du også klikke på denne TV2-linken hvor temaet er Kompasset. Det handler om  Anna Monika Frøyen som først i voksen alder forstod at hennes egne problemer oppsto som følge av farens alkoholmisbruk. På Kompasset i Oslo fikk hun hjelp.