Utskrift

Kompasset med temakveld 21. mai

Skrevet av Tor-Steinar Jorem. i kategorien Aktuelt

c_633_366_16777215_00___images_Illustrasjonsbilder_jente_med_blondt_hr_625.jpg
”Når livet setter seg i kroppen” er tema når Kompasset innviterer til ny temakveld i lokalene sine i Nordre gate.

 Temakvelden vil fokusere på å gi kunnskap om hvorfor og hvordan vonde barndomserfaringer kan påvirke vår utvikling. Dette ut fra kunnskap om hjernens utvikling og dessuten de normale utviklingsmessige behov mennesket har. Dette kan ha konsekvenser for både psykisk og fysisk helse både som barn og som voksen, også lenge etter at opplevelsene fant sted. Dette for å forstå mer av egne erfaringer og egen historie, men også for å kunne vite noe om hvordan man kan jobbe med dette som voksen.

Foredragsholder: Linda Falch er utdannet psykiatrisk sykepleier og jobber som familieterapeut. Falch har videreutdanning i kropps- og emosjonsfokuserte behandlingsmetoder. Hun jobber ved RVTS: Ressurssenter om vold, traumatisk stress og selvmordsforebygging, region Midt.

Tid: Torsdag 21 mai 2015 kl. 18 – 20
Sted: KOMPASSET Trondheim sine lokaler. Nordre gate 6, 5 etg.

Etter foredraget er det spørsmål og samtale om dagens tema. Om du deltar eller lytter er opp til deg. Du kan ta med en venn hvis du ønsker.

HUSK: Fint om du melder deg på innen tirsdagen før. Dette trenger vi å vite for bestilling av mat og hvor mange vil blir.

Du kan melde deg på til Mette Andersen -  mette.andersen@blakors.no eller tlf. 489 53 236