Utskrift

Bli med på sommerens Blå Kors-ferie!

Skrevet av Tor-Steinar Jorem. i kategorien Aktuelt

c_633_366_16777215_00___images_Illustrasjonsbilder_barn_og_unge.jpg
Tiden er inne for å melde seg på til en av årets Blå Kors-ferier. Som tidligere somre er Birkeland utenfor Kristiansand på det blide Sørlandet stedet. Her ligger det et flott internat med tilhørende svømmehall og gymsal!

Overnatting skjer på Folkehøgskolen Sørlandet sine flotte elevrom. Frokost, lunsj, middag og kveldsmat inntas i skolens kantine. Det blir spennende utflukter til flere destinasjoner på Sørlandet. Det blir besøk hos apekatter og geparder i Dyreparken. Noen dager er Birkeland basen med innlagte småturer for dem som ønsker det.

Ferier skal være både aktive og avslappende, både for liten og for stor. Her blir det lagt til rette for at barn og ungdom skal få opplevelser sammen med sine foreldre eller foresatte, slik at familien får følelsen av å skape ferien sammen. Det vil være med ledere som holder oversikten på praktiske gjøremål og som kan kontaktes ved spørsmål og ved behov for hjelp.

Priser
Sommerferie 22. juni – 27. juni 2015
Én voksen + ett barn: kr 3500

Sommerferie 27. juli – 1. august 2015
Én voksen + ett barn: kr 3500

For begge ferier gjelder
+ kr 1500 for ekstra forelder
+ kr 1000 per ekstra barn

Inkludert i prisen
• Overnatting mandag – lørdag med full forpleining: frokost, lunsj, middag og kveldsmat

• Flere utflukter og masse artige aktiviteter

Thore Forsgren på Lade Behandlingssenter (tlf. 97953929) ka kontaktes for flere opplysninger.


NB! Om familien er knyttet opp til NAV, Barnevernstjenesten, Barnas Stasjon eller andre instanser vil det være mulig å søke om dekning av ferieutgiftene + reisekostnader. Ved bekreftelse på avslag fra en instans vil det være mulig å søke Blå Kors om å få dekket ferieutgiftene.

Her kan du lese mer!

Her finner du også søknadsskjema!