Utskrift

Frid A. Hansen til Kompasset

Skrevet av Tor-Steinar Jorem. i kategorien Aktuelt

frid%20hansen.jpg

«Skyld og skam» er tema når fagsjef/psykologspesialist Frid A. Hansen fra Borgestadklinikken besøker Kompasset torsdag 23. januar

Frid A. Hansen regnes som en foregangskvinne i både norsk og  nordisk sammenheng når det gjelder forståelse av og tilnærming til rusmiddelproblemer i et familie- og generasjonsperspektiv.

Hun har mottatt flere priser for sitt fremragende arbeid, og i 2012 ble hun utnevnt til ridder av den Kongelige Norske St. Olavsorden for sin innsats for barn og familier med rusrelaterte problemer.

Dermed er vårt råd; ikke gå glipp av denne kvelden!

«Skyld og skam» er altså Frid A. Hansens tema når hun besøker Kompasset i Nordre gate 23. januar. Her er noen av de spørsmålene hun vil forsøke å gi et svar på:

  • Hvorfor er det vanskelig for meg å snakke om misbruket i min familie?
  • Hvorfor føler jeg meg skyldig/ansvarlig?
  • Hvorfor får jeg ofte en følelse av at det er noe galt med meg?

På temakvelden får du lære mer om deg selv og de problemer mange unge fra familier med alkoholproblemer eller andre rusproblemer kjemper med og treffe andre i samme situasjon.

Etter foredraget er det spørsmål og samtale om dagens tema. Om du deltar eller lytter er opp til deg. Du kan ta med en venn hvis du ønsker.

 HUSK: Fint om du melder deg på innen tirsdagen før. Dette trenger vi å vite for bestilling av mat og hvor mange vil blir.

Du kan melde deg på til ingvil@kompasset.org eller tlf . til 45477892/40436016