Utskrift

Trine Bakkelig ny divisjonssjef i BK

Skrevet av Tor-Steinar Jorem. i kategorien Aktuelt

c_633_366_16777215_00___images_PersonerLade_divdirektr.jpg
Trine Bakkeli (48) er ansatt som direktør for Divisjon Behandling i Blå Kors. Bakkeli kommer fra stillingen som kommunalsjef for helse og omsorg i Bærum kommune.

Divisjon Behandling ble opprettet 1. januar og Lade Behandlingssenter er sammen med de øvrige behandlingsinstitusjonene i Blå Kors del av denne divisjonen.

Trine Bakkeli forteller at hun gleder seg veldig til å ta fatt på jobben som direktør.

– Jeg har fått et bilde av en organisasjon med stor takhøyde, godt handlingsrom og ikke minst evne og vilje til å tenke nytt, poengterer Bakkeli.

DEN NYE DIREKTØREN har solid bakgrunn og erfaring i å takle rollen som en av lederne i landets største private/ideelle aktør innenfor tverrfaglig rusbehandling. Bakkeli er utdannet sykepleier, og har veilederutdanning, samt videreutdanning innen administrasjon og ledelse. Hun har bred administrativ erfaring fra Drammen kommune hvor hun har vært virksomhetsleder i mange år. Bakkeli har også vært Helse-, sosial og omsorgssjef i Holmestrand kommune i to år før hun ble kommunalsjef i Bærum kommune.

Den nye direktøren gleder seg til å bli kjent med både organisasjonen og alle de ansatte. Hun ser fram til å jobbe for en organisasjon som har fokus på brukergrupper som hun brenner for og som hun lenge har ønsket å gjøre en jobb for.

– Mitt inntrykk er at Blå Kors har rikelig med dyktige fagpersoner, og jeg ser fram til å jobbe sammen med alle i Divisjon Behandling, slik at Blå Kors kan nå sine mål om å være til hjelp for mennesker med rusproblemer og deres pårørende, sier den nye direktøren.

 GENERALSEKRETÆR JAN ELVERUM (tidligere direktør ved LBS) er svært fornøyd med ansettelsen av Bakkeli.

– Vi har fått en dyktig og erfaren leder til en av de mest spennende stillingene innenfor rusbehandling i Norge. Med Trine Bakkeli ved roret er jeg sikker på at den nye divisjonen i Blå Kors er i trygge hender, sier Elverum.